Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (3.18 secunde)
Un batran din salon era responsabil cu povestile si incurajarea. Ma imbarbata noptile sa nu ma plang ca buba aia trece pana ma insor.
VIENA • Cu acelasi prilej, ICR Viena organizeaza un salon literar, cu sprijinul Editurii Polirom, al librariei Kuppitsch si al Asociatiei Die2.
Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai.
"House of Parties" este un salon elegant, care promoveaza petrecerile de toate tipurile. Pentru prima data "House of Parties" se deschide pentru rock cu o petrecere-festival de doua zile - Presa de Rock Bun.
Ramona a descoperit un salon de infrumusetare proaspat deschis in Dorobanti, So Delicate, si dupa ce s-a relaxat timp de o ora si jumatate la cosmetica, unde i s-a aplicat un tratament facial cu venin de sarpe, a trecut la epilat.
In Cehia insa exista un salon de spa unde poti face scufundari in bere, ca tratament de detoxifiere si stimulare a circulatiei sangelui.
Elena Oseaca - Helen Studio Salon - Make-up: Make-up Artistry cu SLA - Making-of: Sorin Ionita Photography Evenimentul are loc sambata, 9 august, incepand cu ora 11:00, la intrarea oficiala in Muzeul Satului, nu cea pentru public.
Infinitea - Salon de carte si ceai, str. Dr Grigore Romniceanu nr.7 (in prelungirea parcului Romniceanu) Rezervari la telefon 0723 175 300
Presedintele Comisiei pentru cultura si media din Senat a amintit de contributia esentiala pe care Ambasada Republicii Franceze la Bucuresti a avut-o in vederea asigurarii participarii tarii noastre la Salonul International de Carte de la Paris (Salon du Livre) din martie 2013, eveniment la care Romania a fost invitata de onoare.
Si-a facut debutul in lumea artistica in 1915, in cadrul unui salon national. Dupa ce a luptat in Primul Razboi Mondial si-a continuat studiile de arta in Italia, timp de 3 ani.
Stau de vorba cu el intr-un salon din sectia de chirurgie plastica a Spitalului Bagdasar-Arseni. Are o mana cu bandaje din care se vad doar buricele degetelor pline de betadina.
Barbierii este un concept de salon destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii.
XVIII), in stil Baroc regional (2.500 â€" 4.500 euro), garnitura de salon (cca. 1920) in stil Biedermeier, atelier transilvanean (800 - 1.200 euro), monumentalul cabinet secretaire (sfarsitul sec.
Premiul de Excelenta al Salonului de Grafica si Umor V. Silvestru - 1999, Premiul de Juventute 1998 - al Primului Salon de Grafica Satirica, la Caransebes.
Castigatoarea va intra in posesia unui premiu in valoare de 4000 euro ce consta in servicii medicale estetice oferite de Soma Clinic, schimbare totala de imagine oferita de Chic Salon, rochie de mireasa si o sedinta foto speciala oferite de Ghidul Miresei.
La cel mai mare salon de carte din Romania - Bookfest, beneficiati de reduceri, lichidari de stoc (carti la 5, 8 sau 10 lei), si oferta 2+1 cadou la peste 90% din oferta de carte, Curtea Veche Publishing a pregatit cele mai animate, amuzante si educative experiente pentru copii nu numai de 1 iunie, ci din prima si pana in ultima zi a evenimentului.
Organizatori anunta ca vor fi oferite trei premii pentru elevii si studentii participanti la salon: - Premiul pentru Cea mai buna grafica - Premiul pentru Cea mai buna poveste - Marele Premiu.
LA acest Salon am reusit sa aducem si personalitati in domeniul caricaturii, atat din tara, cat si din strainatate, precum Nestor Damaso del Pino sau Nastase Leonte", ne-a spus caricaturistul Jimmy Stanescu.
Opera a fost considerata obscena si din acest motiv a fost restrasa de la expozitia Salon des independants din 1920.
Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 si sambata, in cazul persoanelor care au un program dificil, dar cu programare. Am amenajat aici un mic salon pentru doamne unde pot proba ceea ce am propus noi.
google-analytics.com